Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش بیات نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اعتبارات اشتغال زایی مددجویان سازمان بهزیستی گفت: در سال ۹۷ از سهم تسهیلات اشتغال زایی مددجویان بهزیستی که ۲۳ میلیارد تومان بود و بانک مرکزی به بانک‌های عامل اعلام کرده بود بیش از ۱۵ میلیارد تومان را بانک‌های عامل پذیرفتند و به ما اعلام کردند.

وی افزود: از این اعتبار نیز توانستیم ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد تومان را جذب کنیم و یکهزار و ۲۹۰ نفر از افراد واجد شرایط دریافت تسهیلات اشتغال زایی را در حوزه‌های معلولان، زنان سرپرست خانوار و مددجویان دیگر به بانک معرفی کردیم.

وی ضمن انتقاد از عدم همکاری بانک‌ها در خصوص ارائه تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان بهزیستی اظهار داشت: در برخی موارد و برای ضمانت بانک‌ها برای مددجویان بهزیستی سخت می‌گیرند و همین باعث می‌شود آنها نتوانند تسهیلات را دریافت کنند در حالی که واجد شرایط تسهیلات وام هستند.

بیات نژاد با اشاره به سخنان مدیر کل امور بانوان استانداری تهران مبنی بر اینکه ۳۳ میلیارد تومان تسهیلات مختص مددجویان به استان تهران اختصاص پیدا کرده اما تاکنون تنها ۴ میلیارد تومان از آن جذب شده است، تصریح کرد: خانم شارقی بدون اطلاع از تسهیلات و اشتغال مددجویان صحبت‌هایی را مطرح کردند که غیرحرفه‌ای، ناصواب و به دور از آگاهی بود چرا که تسهیلات اشتغالزایی ۲۳ میلیارد تومان بود که در نهایت هم ۱۵ میلیارد تومان مصوب و ۱۳.۵ میلیارد تومان جذب شده است.

مدیرکل بهزیستی استان تهران تأکید کرد: همچنین عنوان شده بهزیستی در برخی موارد برای خرید اقلامی مانند چرخ خیاطی سخت می‌گیرد در حالی که دستگاه‌های دولتی موظفند در چارچوب قوانین و مقررات عمل کنند و زمانی وام اشتغال به مددجویان اختصاص پیدا می‌کند که توانمندی و حرفه آنها محرز شده باشد و مدرک نیز داشته باشند که این موضوع مربوط به بهزیستی نیست بلکه قوانین و مقررات این گونه است.

وی از بانک‌های عامل درخواست کرد تسهیلاتی را برای پرداخت وام اشتغال مددجویان در نظر بگیرد به طوری که آنها بتوانند برای دریافت وام‌ها با مبالغ پایین، ضمانت‌های راحتی را نیز اختصاص دهند.

کد خبر 4626683 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مددجویان بهزیستی تسهیلات بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!