Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار آذربایجان شرقی فرماندار ویژه مرند از بانک‌ها خواست توجه ویژه به اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی داشته و آن را محدود نکنند. ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مرند، داود گرشاسبی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان مرند اظهار داشت: بانک‌های عامل باید نگاه خود را به اعطای تسهیلات به متقاضیان تغییر دهند، با توجه به شرایط موجود، آینده نسل جوان به رونق اشتغال و سرمایه‌گذاری وابسته بوده و بانک‌ها می‌توانند در این زمینه تسهیل گر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه شهرستان مرند، افزود: اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی در جهت رونق تولید بسیار اثرگذار است و بانک‌ها باید به این مسئله توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در زمینه اعطای وام‌ها اذعان داشت: بانک‌ها سعی کنند امور مردم را به آسانی حل و فصل کرده و نوع تعامل با سرمایه گذار و رویکرد ایجاد اشتغال برای مردم را تغییر دهند.

بیش از 700 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در خراسان شمالی اعطا شد150 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان لرستانی پرداخت می‌شود192 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به فعالان صنعتی استان قزوین پرداخت شدگرشاسبی بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: شهرستان مرند با داشتن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان سرمایه‌گذاری، در زمینه سرمایه‌گذاری عملکرد موفقی نداشته است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه بانک‌ها در زمینه حمایت از فعالیت‌های اقتصادی ورود جدی داشته باشند، گفت: بانک‌ها از عملکرد جزیره‌ای خارج شده و تعامل و ارتباط بیشتری با سایر بانک‌ها و مردم داشته باشند.

فرماندار ویژه مرند خطاب به مدیران بانک‌ها تاکید کرد: ریز پرداخت‌های وام، تعداد پرونده‌های دریافتی برای اعطای تسهیلات، نوع تسهیلات و علت عدم پرداخت تسهیلات را به تفکیک مشخص کنید.

وی با اشاره به اینکه بانک‌ها وام‌های خود را محدود نکنند، اظهار داشت: بانک‌ها باید تسهیلات اشتغال زایی را با هدف و برنامه‌ریزی اعطا و آن را کنترل کنند، چرا که اشتغال‌زایی و به‌دنبال آن امنیت اجتماعی، ارزش بیشتری از سرمایه موجود بانک‌ها دارد.

انتهای پیام/ح

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت

مجتبی عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم‌ترین تکالیف مشخص شده از سوی مقام معظم رهبری بر دوش مدیران است، گفت: باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مد نظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

استاندار البرز با بیان اینکه دولت سیزدهم با توجه به اهمیت موضوع نسبت به اعطای تسهیلات برای ازدواج، فرزند آوری و تأمین مسکن طی ابلاغ به بانک‌ها اقدام کرده است، مطرح کرد: برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می‌رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته‌های تشویقی و حمایتی اقدام کنند.

وی بیان کرد: تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است اما بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی در این زمینه از سوی رسانه‌ها و مسؤولان انجام شود. علاوه بر این، به نظر می‌آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه‌ها با خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو دیدار کنند و حمایت‌های لازم انجام شود.

عبداللهی تصریح کرد: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و … در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفته و حتی در ابعاد ملی طرح‌هایی با قابلیت اجرا ارائه شود. راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه‌های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مد نظر قرار گیرد.

استاندار البرز گفت: در این رابطه شهرداری‌ها می‌توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه‌های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه‌های مصوب را تقبل کنند. در قانون وظایف بانک‌ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو شعب بانک‌های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه‌تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک‌ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را از سوی مراجع ذی صلاح می‌طلبد.

کد خبر 6095838

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید