Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین  زنجان؛ محمد محمدی با اشاره به دغدغه بهبود یافته گان برای حمایت از اشتغال این افراد افزود: در سال گذشته ۳۷ نفر از بیمه ی خویش فرمایی و ۲۹ نفر نیز از مزایای بیمه ی کارفرمایی بهره مند شدند.
وی با پرداختن به این‌مسئله که حق بیمه این افراد نیز از ۷ سال به ۹ سال افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: این‌ حق بیمه توسط سازمان بهزیستی به کارفرمایان پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین با هدف افزایش مهارت معتادان بعد از طی مراحل ترک اعتیاد، تفاهم نامه‌ای بین اداره بهزستی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای منعقد شده تا دوره‌های آموزشی ویژه‌ای نیز برای مهارت آموزی این افراد در راستای ایجاد مشاغل پایدار و مولد برگزار شود.
مدیر کل بهزیستی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی وام را به دو صورت وام خوداشتغالی و کارفرمایی به افراد پرداخت می‌کند، افزود: که اگر فرد بهبود یافته جواز کسب یا گواهی معتبر داشته باشد، می‌تواند وام ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کند، و اعطای وام کارفرمایی در صورتی است که فردی که دارای کارگاه یا کارخانه است، می‌تواند از یک تا حداکثر ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته را مشغول به کار کند، بهزیستی به ازای هر معتاد بهبودیافته‌ای که مشغول به کار شود، وام را به کارفرما پرداخت می‌کند.
محمدی تصریح کرد: زنان بهبودیافته سرپرست خانواده نیز تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گیرند و تا زمان توانمندشدن مستمری دریافت می‌کنند. زنان و مردانی که در مراکز بازتوانی و درمان حضور دارند تا زمان توانمندی تحت نظر بهزیستی هستند و حتی خانواده‌های آن‌ها تا زمان خودکفایی از این مستمری بهره مند می‌شوند.
این مقام مسئول تاکید کرد: اگر اشتغالزایی از سوی سازمان های مردم نهاد برای معتادان بهبود یافته صورت بگیرد بسیار پایدارتر خواهد بود و شرکای اجتماعی می توانند با دخالت در حوزه درمان و همچنین ایجاد اشتغال پایدار، برای کاهش آسیب های اجتماعی بکوشند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری بیش از ۲۰۰ مرد و زن معتاد متجاهر جمع آوری معتادان به مواد مخدر و روانگردان متجاهر که فاقد گواهی درمان در مراکز موضوع ماده (۱۵) همان قانون می باشد، با دستور مقام قضایی برای مدت یک تا سه ماه (قابل تمدید برای یک دوره دیگر) در مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶  نگهداری می شوند.
مدیر کل بهزیستی خاطرنشان کرد: این مراکز به منظور نگهداری معتادان متجاهر که تمایل، انگیزه یا توان لازم را برای مطالبه و جستجوی داوطلبانه خدمات درمان و بازتوانی و ماندگاری در درمان را ندارند تعریف شده است که با نامه مقام قضایی توسط نیروی انتظامی به مراکز فوق الذکر ارجاع داده می شود. در حال حاضر  یک مر کز تبصره ۲ ماده ۱۶ در شهرستان زنجان در حال ارائه خدمات به افراد گروه هدف می باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بهزیستی استان زنجان معتادین متجاهر مواد مخدر بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور