Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، بانوی کارآفرین یاسوجی با کاشت زعفران در زمین خود نشان داد که کسب درآمد و شغل فقط کارمند بودن و پشت میز نشستن نیست.

لیلا مهرابی متولد سال 1361 داری مدرک تحصیلی ارشد فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه آزاد یاسوج و عضو بسیج خواهران ناحیه یاسوج، پس  از پایان دوره تحصیلاتش نتوانست در خانه بیکار بنشیند و علی‌رغم مدرک تحصیلی که داشت جویای کار شد تا اینکه در  سال 98 دوره پرورش زعفران و قارچ را با موفقیت گذراند و به سراغ  کشت زعفران رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم مهرابی در گفت‌وگو با فارس  گفت: پس از پایان تحصیلاتم و اخذ مدرک از دانشگاه آزاد یاسوج مصمم شدم تا کسب و کاری راه بیندازم چرا که شغل و نان در آوردن فقط به کارمند بودن و پشت میز نشستن نیست پس بنابراین  به دلیل اینکه هم زمین برای پرورش زعفران و هم ساختمان بزرگ برای پرورش قارچ از خودم داشتم  تصمیم گرفتم که یکی از این دو کار را شروع کنم و این شد که سراغ بسیج سازندگی رفتم و درخواست وام دادم وقتی دیدند که در تصمیم خود جدی هستم و دنبال کار؛ در همان بهمن ماه سال 1398 مبلغ 10 میلیون تومان  تسهیلات دادند.

پس از دریافت وام 10 میلیون تومانی زمین را در روستای برد پهن گنجگون شهرستان بویراحمد از توابع بخش تنگ سرخ که به متراژ 600 متر مربع بود آماده کردم و در شهریور سال  1399 پیازهای زعفران را کاشت کردم و بعد از دو نوبت  آبیاری در مهرماه سبز شد و گل داد.

این کارآفرین می‌گوید: پیشنهادم برای جوانان این است که به علایق و توانایی های خودشان  توجه کنند منتظر کار اداری و پشت میز نشستن نباشند با اعتماد به نفس پیگیر کارهای اشتغال زایی باشند که هم آینده اقتصادی خودشان تامین می‌شود و هم در چرخه تولید اشتغال جامعه سهیم خواهید شد. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوی کارآفرین اشتغال کشت زعفران بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • عزاداری یاسوجی‌ها در سالروز شهادت امام صادق(ع) + فیلم
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است